Uitgaan & Party in Nederland

In Nederland zijn er talloze manieren om je avonden in het weekend door te brengen. Veel mensen kiezen ervoor om gezellig uit eten te gaan, een avondje naar de film te gaan of gezellig te gaan stappen.  In de meeste hoofdsteden zijn er talloze clubs en kroegen aanwezig waar jij en je vrienden je prima kunnen vermaken.

Veel stappers kiezen er ook voor om andere steden te verkennen. Zo is het stratum in Eindhoven een plek waar je moet zijn geweest. Het stratum in Eindhoven is in principe een lange straat met talloze kroegen aan de rechter en linkerkant.  In deze kroegen kun je gezellig uitgaan, ben je op zoek naar een kroeg dan zijn de Bermuda en Club 7 de plaatsen waar je heen moet gaan.

2Met name de Bermuda is de nieuwe ‘hotspot’. Deze club- bar- lounge is een venue wat uitgaan in Eindhoven een nieuwe betekenis geeft. Bermuda telt drie area’s die zijn verdeeld over twee verdiepingen waar in totaal zes bars aanwezig zijn. Tevens is er een besloten VIP deck. De openingstijden zijn donderdag, vrijdag en zaterdag van 23.00 tot 05.00 op donderdag tot 4.00. Tussen 23.00 en 00.00 is er gratis toegang, daarna is het vijf euro per persoon. Tevens is de minimale leeftijd op vrijdag en zaterdag 21+ en op donderdag 18+. Ben jij iemand die liever naar feesten gaat in plaats van heel de avond in de kroeg te hangen? Dan voldoet de Bermuda ook aan jouw wensen, zo worden er regelmatig verschillende soorten party’s georganiseerd. Voor meer informatie bezoek de website.