Goede start van het festivalseizoen: een nieuwe telefoon!

Het weer is nu nog wat druilerig, maar een blik uit het raam laat zien dat aan de horizon een nieuwe lente daagt. De temperatuur kroop voor het eerst weer boven de 10 graden, en de eerste groene knopjes laten zich zien aan bomen en struiken. En dan gaat het kriebelen, want iedereen weet wat dat betekent: nog maar een paar maandjes en het nieuwe festivalseizoen gaat weer van start. Maar voordat het zover is, is het tijd voor een nieuwe telefoon, want die foto’s en video’s op de feestjes van vorig jaar waren maar matig (en de muziek niet te luisteren).

Het wordt dus tijd om keuzes te maken: gaan we voor een nieuwe iPhone, Blackberry of toch maar over een paar weken de nieuwe Samsung Galaxy S4? In feite vallen de eerste twee opties al af. De vorige iPhone heeft amper twee festivals overleefd, en de laatste Blackberry is toch maar een beetje mwoah.

telefoons-op-festival

Over die nieuwe Samsung valt al genoeg te lezen, maar het wat ons het meest aanspreekt is natuurlijk de grote kans op een waanzinnig goede camera, die waarschijnlijk ook nog eens geluid prima opneemt zonder te oversturen. Dit laatste heeft al menig video van een mooi moment op een goed feest verpest.  Daarnaast wordt er veel geschreven over het feit dat de smartphone’s van Samsung niet stevig zouden zijn want van plastic, maar er zijn heel wat mensen wiens plastic Samsung juist al jáááren meegaat zonder barsten, buigen, of afbladderen.

telefoons-op-festival-2

Ieder lichtje in het publiek is een telefoon. Maar wat is nou een goede?

Als jij als lezer nog goede tips hebt voor de juiste telefoonkeuze om met goede zin het nieuwe festivalseizoen in te gaan lezen we dat natuurlijk graag. Maar reken maar dat wij er straks klaar voor zijn om in de fijne zomerzon menig magisch Dancevalley moment vast te leggen met een gloednieuwe telefoon. Welke het dan ook zal worden.