Intents Festival 2013

Lowlands, Pinkpop, Appelpop, Dutch Valley, Mystery Land, North Sea Jazz Festival… allemaal namen van bekende festivals. Maar we hebben in Nederland nog veel meer te bieden. Er zijn tal van kleinere en minder bekende festivals die tóch (of juist wel zéker) de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo vindt er in het weekend van 1 en 2 juni in Oisterwijk het Intents Festival 2013 plaats. In de Noord-Brabantse stad zullen dit jaar voor de tiende keer duizenden mensen uit hun dak gaan op de beste hardstyle beats. Daarnaast zullen er ook verschillende opkomende artiesten, uit binnen- en buitenland, hun opwachting op het podium maken. Dag 1 is voor dit jaar al helemaal uitverkocht (en dat is niet voor niks natuurlijk), maar voor dag 2 zijn nog kaartjes te verkrijgen. Die zondag kun je behalve van hardstyle, ook van 90′s dance genieten. Net zoals elk jaar, wisten ze er bij Intents ook dit jaar weer in te slagen veel grote namen naar Oisterwijk te lokken. Dit jaar zijn er onder ander optredens van DJ Paul Elstak, Angerfist, Korsakoff, Deepack, Evil Activities en Vato Gonzalez.
Als je ook van plan bent naar Oisterwijk te gaan, nog een laatste tip: je smartphone kan je beter thuislaten, want waarschijnlijk heb je toch geen bereik.

239245_original_316111