Wil je de blits maken op een feestje? Ga voor goud!

Voor wie graag de aandacht trekt tijdens het uitgaan is er goed nieuws. Vanaf nu is de Galaxy S4, het nieuwste vlaggenschip van Samsung, afgewerkt met goud voor ‘slechts’ € 2000 verkrijgbaar bij het bedrijf GoldGenie.

Gouden iPhones, iPods & iPads

GoldGenie is de naam van het bedrijf dat al meerdere apparaten heeft voorzien van een gouden randje. Naast de Galaxy S4 hebben ze bij GoldGenie ook al diverse iPhones, iPods en iPads een stukje exclusiever gemaakt. Het moge duidelijk zijn dat het bedrijf GoldGenie zich met deze luxueuze uitvoering van de S4 op een hele selecte doelgroep richt. Voor wie van een gouden afwerking houd en tevens een ruim budget te besteden heeft is dit wellicht een interessante optie.

Roze goud of Platinum

Is de uitvoering in standaard goud niet helemaal je ding dan kun je ook nog kiezen voor een afwijkende uitvoering in ‘roze goud’. Daarnaast is er ook nog de keuze voor een platinum uitvoering. Welke je ook kiest, ze worden alle drie geleverd in een bijzonder fraai afgewerkt houten doosje.

Black Mist & White Frost

galaxy-s4-gold-2De verschillende afwerkingen zien er natuurlijk erg fraai uit maar behalve een oogverblindende buitenkant is verder weinig nieuws. Het toestel is hardwarematig exact hetzelfde als de reguliere Samsung Galaxy S4 die nu alweer sinds een tijdje in de Nederlandse winkels ligt. Dus gebruik jij je toestel op een feestje alleen om te bellen, berichtjes te sturen of om de time-table te checken? Dan is de reguliere uitvoering van de Galaxy S4 in Black Mist of White Frost wellicht meer dan afdoende!