Uitgaan in… Scheveningen

imagesZon, zee en strand… iedereen verlangt er inmiddels wel naar, na weken vol regen en kou. En waar denk je dan als eerste aan? Scheveningen natuurlijk! De mooiste badplaats van Nederland. Maar nu het mooie weer nog steeds op zich laat wachten, zijn er ook anderen redenen om naar Scheveningen te gaan. Je kunt er bijvoorbeeld heel goed uitgaan! Crazy Pianos in Scheveningen is inmiddels alom bekend, maar er is veel meer te vinden in de stad dat de moeite van het bezoeken waard is.
Zo kun je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan Holland Casino en je geluk op de proef stellen. Voordat je daar heen gaat eet je natuurlijk eerst een hapje in één van de vele, geweldige restaurant die Scheveningen te bieden heeft, zoals Westewind. De avond sluit je bijvoorbeeld af in Club Toff, een nieuwe hippe jazzclub, want jazzmuziek is weer helemaal upcoming. En voor een full experience met eten en dansen kun je terecht bij
DanielZ, een restaurant en discotheek in één. In Scheveningen is voor iedereen genoeg vermaak te vinden, ook als het weer niet mee wil werken.