Pruim Entertainment Zevenhuizen

Pruim Zevenhuizen staat voor entertainment; alles wat fun en trending is, vind je bij ons. Wat moet je zéker gedaan of gezien hebben? En waar moet je vooral wegblijven als je je hippe imago niet ten onder wilt laten gaan?
Via de blogs op onze website blijf je op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment, , festivals, en uitgaan. Daarnaast vind je de laatste trends met betrekking tot games en mobile en apps. Pruim Entertainment is er voor jong en oud; voor man en vrouw; voor iedereen die geïnteresseerd is in datgene dat op dit moment leeft! De nieuwste games of oude games in een nieuw jasje; een trend op het gebied van smartphones; de place-to-be als je een heerlijk avondje uit wilt… wij zijn overal al eerste van op de hoogte en jij vanaf nu ook dankzij Pruim Zevenhuizen!
Bovendien komen er regelmatig reviews en recensies van diverse optredens en performances online. Ben je benieuwd naar hoe het optreden van een bepaalde band was? Of kon je net niet bij jouw favoriete concert aanwezig zijn? Dan lees je bij ons of je daadwerkelijk iets gemist hebt.